OM OSS

ÄLSKAR DU OCKSÅ Posters & Barntavlor?

Då är vi en perfect match 😍

Vi hjälper dig att hitta en underbar Poster eller Barntavla till dop, födelsedagskalas eller för att ge barnrummet en riktig WOW-känsla! Inom kort lanserar vi även möjligheten att köpa doptavla, namntavla och födelsetavla.

Våra djur posters med citat har blivit en riktig succé & till hösten kommer även Ramar, Tavellister, Klämmor, Posterhängare & wall stickers i olika material och modeller. Du kommer kunna skapa ett rum fyllt med roliga, mysiga och spännande stunder både uppleva & minnas!

Vi jobbar mycket med social hållbarhet och alla våra posters tillverkas i Sverige, tryckta på ett miljövänligt papper av hög kvalité.

FÖR OSS ÄR DET ALLTID VIKTIGT ATT SAKER I LIVET ÄR ROLIGA OCH NÅGRA MOTTON VI ALLTID LEVER EFTER ÄR 😍😍

  • Skratta & Le så mycket som möjligt 😁
  • Ta ett steg närmare dina drömmar & mål, varje dag 💪🏆
  • Du behöver inte komma fram idag, men rör dig alltid framåt 🐌

Välkommen till BarnrumsPosters!

Tillverkade i sverige

Visste du att våra posters & affischer är närproducerade? 
Det gör att vi kan jobba med “Slow production”. Tillverkningen sker med hållbara material med liten miljöpåverkan och produceras i Sverige.

Precis som det ska vara.

Med miljön i fokus

Är du också Miljönär? Ja, exakt. En sån som värnar om miljön. 
När du väljer att handla posters från Barnrumsposters så bidrar du automatiskt till en bättre miljö. Vi planterar nämligen en hel mängd nya träd för alla posters vi säljer. Allt papper vi använder i produktion är även miljöcertifierat. Det innebär att pappret är framställt via ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till både människor, djur & miljö.

Vår Kvalité

Alla våra Prints, Posters & Affischer trycks på ett åldersbeständigt papper av premiumkvalité. Det är en perfekt tjocklek som fungerar både med & utan ram och som enkelt går att rulla vid behov. 
Vi jobbar med handplockade illustratörer för att du ska ha möjlighet att välja bland dom bästa bilderna och motiven. 

Följ våra social medier för mer inspiration, tips & ideér

NYHETER